Cruzime extrema intr-un oras australian. Un cangur care a trait timp de 9 zile cu o sageata in cap a murit din cauza ranilor

Ultima actualizare: 16-09-2015 06:51
cangur

Un cangur care a supravietuit in mod miraculos, timp de noua zile, cu o sageata infipta in cap, a murit la trei zile dupa ce a fost supus unei operatii.

Potrivit Daily Mail, bietul animal a fost vanat, pentru propria distractie, de un invidid fara pic de compasiune, pe 31 august.

Timp de noua zile, localnicii din Ashbourne, un oras situat la nord-vest de Melbourne s-au chinuit sa il prinda, pentru a-l transporta la veterinar, insa fara succes.

Pana la urma, a fost chemat un echipaj de la Politia Animalelor, care l-a tranchilizat si l-a transportat de urgenta la un spital pentru a fi operat.

Desi medicii veterinari l-au operat si au facut tot ce le-a stat in putinta sa ii salveze viata, cangurul a murit trei zile mai tarziu, din cauza ranilor.

Amy Amato, purtator de cuvant al Spitalului de Animale Lort Smith, a declarat ca se intampla foarte des sa se descopere animale ranite fara niciun motiv.

"Nu putem spune sigur daca sunt folosite ca tinte de vanatoare, insa este este o cruzime. Se intampla tot mai des, vedem prea multe astfel de cazuri si ne-am saturat", a mai adaugat Amy Amato.


 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO