"Comoditatea voastra inseamna extinctia lor". Efectul devastator pe care il au gunoaiele aruncate pe plaja. FOTO

Ultima actualizare: 16-09-2015 06:51
campanie gunoaie plaja

Christian Waters, un tanar de 23 de ani din China, a prezentat printr-o serie de imagini modificate in Photoshop efectele devastatoare pe care le au gunoaiele aruncate pe plaja asupra creaturilor marine.

Atunci cand arunca un muc de tigara sau un pahar de plastic pe plaja, probabil ca turistii nu se gandesc la urmarile grave pe care le va avea gestul lor, aparent marunt.

Cu toate acestea, WWF (World Wildlife Foundation - organizatia care se ocupa cu protejarea animalelor salbatice) atrage atentia ca in oceane ajung, anual, 8,8 milioane de tone de gunoi, otravind creaturile si ucigand in chinuri foarte multe dintre ele.

Christian Waters, un tanar care se ocupa cu promovarea diverselor campanii, a publicat pe un site o serie de imagini prin care spera sa ii convinga pe oameni sa fie mai atenti pe viitor.

"Comoditatea voastra inseamna extinctia lor" este titlul ales de tanarul artist, care a creat poze cutremuratoare, cu testoase care au coji de banane, pahare si pachete de tigari in carapace sau fiinte sufocate de pungi de plastic.

"Te gandesti mereu "frate, ar trebui sa faca cineva ceva in privinta acestui lucru", insa nimeni nu ia atitudine. Testoasele sunt animale atat de delicate, iar gunoiul aruncat de oameni le provoaca atat de mult rau si suferinta. M-am simtit obligat sa iau atitudine", a povestit Christian despre campania sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO