Copii cu copil... tatal are doar 13 ani, mama 15

Ultima actualizare: 10-10-2012 17:40

Alfie Patten din Marea Britanie are 13 ani, arata de 8 si este proaspat tatic. Prietena lui Chantelle Steadman, o copila de 15 ani, a adus pe lume o fetita.


Taticul este doar un pusti de niciun metru si jumatate inaltime. Parca s-a maturizat peste noapte si si-a luat in serios rolul de parinte.

Nu se mai joaca la calculator, merge zilnic la maternitate. A vrut sa fie primul care isi tine fetita in brate. O saruta ocrotitor si o hraneste cu biberonul.

Are de gand sa-si intretina bebelusul cu banii de buzunar... 10 lire sterline, cat primeste uneori de la familie.

Chantelle, mamica era insarcinata in 12 saptamani, cand a aflat ca va aduce pe lume un copil. De frica, a tinut totul secret. Parintii copiilor i-au sustinut, nu i-au pedepsit.

"I-am spus ca e minunat ca a adus pe lume un copil, dar as fi vrut sa se intample in alte circumstante. Avem acasa deja cinci copii deci mari responsabilitati financiare. Suntem o familie si vom trece peste asta", a declarat mama lui Chantelle, mamica de 15 ani.


Astfel de cazuri sunt tot mai dese. Zilele trecute s-a aflat ca la doar 17 ani o adolescenta este insarcinata a doua oara.

Nici premierului Gordon Brown nu i-a cazut prea bine cazul parintilor minori din Eastbourne. Deocamdata insa, nimeni nu poate lua nicio masura. Cum ambii parinti au sub 18 ani, nu se pune problema coruperii de minori. Iar micuta Maisie Roxane nu poate fi incredintata serviciilor sociale, cata vreme nu exista dovezi ca ar fi neglijata sau victima vreunui abuz.

Click pe video pentru a vedea cum a raspuns pustiul-tatic, intrebarilor adresate de reporter!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO