50 de morti, dupa ce un avion s-a prabusit peste o casa din New Work

Ultima actualizare: 15-10-2012 10:51

America este in stare de soc, dupa ce un avion de linie, aflat de 1 an in exploatare, s-a prabsuit peste o casa, intr-un orasel din Statul New York. Toti cei 49 de oameni aflati la bord au pierit, la fel si cineva de la sol


Este unul dintre cele mai sangeroase accidente din istoria Statelor Unite. Din nefericire, nu s-a mai repetat miracolul de pe raul Hudson

Joi seara tarziu, localnicii din Clarence Center au privit ingroziti cum avionul se prabuseste peste oraselul lor. Aparatul, de tip Bombardier, al companiei Continental Airlines, a zdrobit o casa, dupa care a izbucnit un urias incendiu.

Avionul decolase de pe aeroportul Newark, de langa New York si s-a prabusit in nordul statului cu acelasi nume, la doar cativa kilometri de locul destinatiei, Buffalo.

Sora unui localnic se afla in avion si el a fost nevoit sa transmita cumplita veste mamei lor.

Deocamdata, nimeni nu stie de ce pilotul nu a reusit sa aduca aeronava in siguranta la sol. Singurul lucru cert este ca vremea rea a ravasit toata coasta de est a Statelor Unite, in ultimele zile.

Nimic nu parea anormal inaintea accidentului. Si totusi, un canal TV local a difuzat deja apelurile controlorilor de trafic, care au incercat zadarnic sa ia legatura cu pilotul, dupa ce aparatul a disparut de pe radar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO