Conditiile teribile in care au fost gasiti 50 de romani, intr-o casa dezafectata din Marea Britanie. Cine ii dusese acolo


Ultimul update: Duminica 04 Octombrie 2015 07:01
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015 17:26
Categorie: Stiri externe
casa romani

Politia britanica a descoperit aproximativ 50 de romani inghesuiti intr-o casa dezafectata din Dudley, avand indicii ca ar fi fost tinuti cu forta de traficanti.

Oamenii, printre care 8 femei si sase copii, au fost gasiti in urma unor indicii primite de politie pe 28 august, in casa care are doar 3 dormitoare. Acestia au fost gasiti dormind in baie, in timp ce podeaua din bucatarie era acoperita cu saltele, relateaza Daily Mail.

In zona erau cabluri electrice neprotejate, iar gradina din spatele casei era plina cu saltele rupte, haine, scaune, jucarii si chiar un computer stricat. O investigatie a fost lansata in acest caz.

"Astfel de operatiuni sunt dificile pentru ca ne confruntam deseori cu victime care au fost convinse de traficanti sa creada ca politia ii va condamna. Este crucial sa le castigam increderea", a declarat detectivul Nick Dale, de la Politia din West Midlands.

Femeile si copiii au fost luate in grija de autoritatile locale, care le-au oferit cazare, insa barbatii au refuzat ajutorul.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO