Cele mai tari glume si caricaturi, dupa BREXIT. Cum s-a facut haz de necaz dupa iesirea Marii Britanii din UE

Ultima actualizare: 28-06-2016 00:02

BREXIT-ul a fost, de departe, principala tema a mesajelor de pe Twitter, chiar si la ore bune distanta, dupa anuntarea rezultatelor.

Au fost cateva milioane. Si multi dintre cei care au postat mesaje pe retelele de socializare au reactionat cu un amestec de surpriza si umor.

Caricaturistii n-au ratat momentul istoric al Brexitului iar printre mesajele de pe Twitter cu cele mai multe retrimiteri se numara si cel al faimosului informator Edward Snowden, care a atras atentia asupra invataturilor care se pot trage dupa referendumul de joi, din Regatul Unit.

"Referendumul a demonstrat cat de rapid jumatate dintre britanici pot fi convinsi sa voteze impotriva lor insisi" spune Snowden.

O multime de mesaje de pe retelele de socializare fac trimitere la devalorizarera lirei britanice care a avut scaderi de curs cum nu s-au mai vazut de mai bine de 30 de ani.

"Am ramas fara servetele. Cred ca le putem folosi pe acestea."

Pasaportul Republicii Irlanda, care face parte din Uniunea Europeana, e acum la mare cautare.

"Crestere de peste 100% la numarul de cautari pe Google pentru un pasaport irlandez""

"Am plecat acum spre un pub irlandez, sa ne imbatam moderat" - este gluma pe care au ales s-o posteze pe Twitter diplomatii de la ministerul de externe german; Care au promis apoi: "Incepand de mine vom lucra din nou pentru o Europa mai buna.

Cei cu privire agera si spirit de observatie au remarcat ca, initial, televizunea Fox News a anuntat ca Marea Britanie iese din ONU.

Pe de alt parte, pare sa fie multa consternare si printre pisicile eurofile.

Se intoarce roata? Glumele din Pakistan si India au facut trimitere la potentialul aflux de  migranti britanici pe subcontinentul asiatic.

"Pakistanul ar trebui sa primeasca refugiati britanici acum"

Un mesaj pe Twitter al regizorului Duncan Jones sugera ca "sugerez ca acesta ar trebui sa fie noul ghid la britanicilor", iar mesajul era insotit de coperta cartii "V for Vendetta", scrisa de Alan Moore si ilustrata de David Lloyd.

 

In sfarsit, altii au cautat posibilul mesaj ascuns in cea mai cunoscuta piesa a lui Adele, Hello.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO