Ce a pățit o femeie care și-a pus pe mână una dintre cele mai veninoase ființe de pe Pământ

Dată publicare: 23-03-2021 22:50
Dată actualizare: 23-03-2021 22:56


Ce a pățit o femeie care și-a pus pe mână una dintre cele mai veninoase ființe de pe Pământ

O femeie din SUA și-a pus pe mână o caracatiță mică și colorată pe care a găsit-o pe o plajă din Bali și s-a pozat cu ea, pentru a afla mai târziu că a scăpat ca prin minune cu viață, întrucât era una dintre cele mai veninoase creaturi de pe Pământ.

 

Kaylin Phillips, din Carolina de Nord, SUA, a ridicat de pe plajă o caracatiță în culori strălucitoare și a pus-o pe mână pentru o fotografie. A aflat mai târziu că ar fi putut să moară pentru că a ținut, fără să știe, unul dintre cele mai mortale animale din lume, scrie Daily Star.

Mica creatură marină era o caracatiță cu inel albastru, care este capabilă să omoare un om în mai puțin de 26 de minute.

Femeia a descoperit acest fapt doar după ce a căutat pe internet informații despre acest animal și și-a dat seama cu întârziere că a evitat moartea.

A împărtășit povestea și pe TikTok: „Mergând la Bali și ținând, fără să știi, unul dintre cele mai periculoase animale”.

În timp ce cuprinde caracatița cu pete albastre în mâini, prietena ei o stropeste cu apă și amândouă o privesc târându-se în jurul mâinii.

 

Nu există niciun antivenin

 

Mai târziu, ea a postat informațiile pe care le-a găsit: „Caracatița cu inel albastru, în ciuda dimensiunilor mici, poartă suficient venin pentru a ucide oameni adulți în câteva minute”.

"Mușcăturile lor sunt minuscule și adesea nedureroase, multe victime nu-și dau seama că au fost otrăvite până când începe depresia respiratorie și începe paralizia. Nu este disponibil niciun antivenin de caracatiță cu inel albastru", spune tânăra.

La sfârșitul clipului, își arată fața și adaugă: „Noroc că încă mai trăiești”.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO