Ce a facut Dominique Strauss-Kahn in prima sa seara de libertate

Ultima actualizare: 07-10-2012 23:42
Strauss Kahn

De ieri dupa-amiaza fostul sef FMI este un om liber. Justitia din New York a renuntat la arestul la domiciliu al lui Dominique Strauss-Kahn.

Ce a facut Strauss-Kahn in prima sa seara de libertate? A luat cina impreuna cu sotia sa Anne Sinclair, intr-un restaurant italian din New York.

DSK si sotia sa au luat cina intr-un separeu al restaurantului Scalinatella, situat in Upper East Side, un cartier din Manhattan, impreuna cu doi prieteni, un barbat si o femeie.

Un cuplu care se afla la o masa din apropiere a mers sa le stranga mana pentru a-i felicita, a anuntat Silvia Grottola, in varsta de 48 de ani, o canadiana contactata de AFP la iesirea din cladirea restaurantului, in fata caruia se aflau circa 20 de jurnalisti.

Fostul sef FMI, eliberat.A primit inapoi cautiunea de 6 mil de dolari.Menajera a mintit sub juramant

Dominique Strauss-Kahn si Anne Sinclair erau zambitori la iesirea din restaurant, in timp ce erau asaltati de fotografi. Ei nu le-au raspuns jurnalistilor, care i-au intrebat care este starea lor de spirit in aceasta zi.

Starul Madonna frecventeaza de obicei acest restaurant atunci cand se afla la New York, au declarat pentru AFP Silvia Grottola si proprietarul restaurantului, care nu a vrut sa isi spuna numele.

Dominique Strauss-Kahn si Anne Sinclair au parasit locuinta la ora 19.18 (02.18 ora Romaniei), indreptandu-se catre o destinatie necunoscuta.

Strauss-Kahn s-a multumit sa adreseze un zambet larg numerosilor jurnalisti aflati in fata luxoasei sale locuintei, care i-au cerut reactii despre evolutia cazului sau.

Vineri dimineata, judecatorul Michael Obus i-a ridicat arestul la domiciliu lui Dominique Strauss-Kahn, la cererea procurorului, care a stabilit ca femeia care il acuza de agresiuni sexuale a oferit o descriere "eronata" a presupusei agresiuni.

Fostul ministru francez poate, prin urmare, sa vina si sa plece dupa bunul plac din locuinta, dar numai pe teritoriul american, justitia pastrandu-i pasaportul.

Cititi si:

INCREDIBIL! Steaua riscă neprogramarea în campionat pentru 40.000 de euro!

ASTA e cea mai MARE UMILINŢĂ îndurată de stelişti! Cum au fost OBLIGAŢI să scandeze numele echipei adverse până la finalul meciului

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO