Casa distrusă de foc, scoasă la vânzare cu 650.000 de €. ”Am primit mai multe oferte”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 12 Aprilie 2018 13:39
Categorie: Stiri externe
casa, san francisco, Silicon Valley, pret,

Anunțul de vânzare al unei case distruse de flăcări, dar pe care se cere 800.000 de $ (650.000 de euro) a fost primit cu ironie pe Internet.

Casa distrusă de un incendiu este situată în Silicon Valley, unde prețurile imobiliarelor au urcat dramatic în ultimii ani din cauza companiilor IT din zonă, relatează BBC.

Casa din San Francisco are 5800 de metri pătrați și a fost afectată serios de un incendiu în urmă cu doi ani. Un agent imobiliar a postat anunțul cu prețul la care este listată pe Facebook, stârnind imediat critici.

”Să postezi un tomberon cu acoperiș pe Facebook cu prețul de 800.000 de dolari înseamnă că cerșești să fii luat peste picior” a comentat un utilizator.

Cu toate acestea, agentul imobiliar a explicat că a primit mai multe oferte și a prezis că va genera un război de licitație.

Prețul mediu pentru o casă în zonă este de 1,4 milioane de $.

Prețul unei case în San Francisco crește cu 571 de $ pe zi din cauza ofertei mici și a cererii ridicate.

”Dacă acest fenomen continuă, va fi foarte greu să supraviețuiești în Silicon Valley” susține purtătorul de cuvânt al asociaţiei de ajutoare a imigranţilor Sacred Heart Community Services din San Jose.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

Un miliardar a plătit 10.000 $ ca să fie ucis, iar creierul să-i fie stocat pe un calculator
VIDEO PROTVPLUS.RO