Captură impresionantă. Cum arată peștele de 134 de kilograme, în vârstă de 80 de ani. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 20-08-2020 22:26
halibut
Profimedia

Un comerciant de pește din Anglia a cumpărat un halibut „monstru” care cântărea mai mult de 134 de kg pentru 2.000 de lire sterline, la începutul acestei săptămâni, scrie Daily Mail.

Jamie Barrett, proprietarul Marple Fishmongers și restaurantul cu fructe de mare The Fisherman's Table din Marple, Stockport, a preluat marți dimineață peștele uriaș.

”Monstrul” cântărea mai mult de 134 kg și avea 2,7 metri. Barrett spune că este cel mai mare pește pe care l-a văzut vreodată în cei 22 de ani pe care i-a strâns în comerț.

„Este un monstru, un exemplar frumos. Are peste 134 de kg. Este cea mai mare captură pe care am văzut-o în viața mea și fac asta de la 12 ani”, a spus tânărul de 34 de ani.

În imaginile date publicității, Barrett are capul halibutului pe blatul frontal al restaurantului cu fructe de mare The Fisherman's Table, unde clienții au fost șocați de mărimea acestuia.

El a adăugat: „Capul singur cântărește aproximativ cinci kilograme, clienții îl iubesc”.

Peștele a fost prins în Marea Nordului, în largul coastei Peterhead, în Scoția, vineri. Barrett consideră că peștele - supranumit regele mării - avea în jur de 80 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO