Atac asupra unui hotel din Mogadishu: sunt cel putin 15 morti si 25 de raniti

25-06-2016 17:35

somalia

O explozie de proportii s-a produs la un hotel din centrul capitalei somaleze, Mogadishu, iar martorii au auzit focuri de arma, intr-un atac al organizatiei teroriste al-Shabab, relateaza BBC News.

Cel putin 15 persoane au fost ucise si alte 25 au fost ranite sambata, cand militanti ai organizatiei teroriste al-Shabaab au detonat o masina capcana si au luat cu asalt un hotel din capitala Somaliei, Mogadishu, a declarat colonelul de politiei Mohammed Abdulkadir, citat de CNN.

Majoritatea victimelor sunt trecatori sau clienti ai magazinelor din apropiere. Potrivit corespondentului BBC in Somalia, atacul a avut loc la hotelul Naso Hablod, la circa doi kilometri distanta de aeroport.

Acesta este frecventat de oficiali guvernamentali si din serviciile de securitate si de parlamentari. Militantii islamisti desfasoara in mod frecvent atacuri in zona, pentru a darama guvernul prooccidental.

Militantii islamisti desfasoara in mod frecvent atacuri in zona, pentru a darama guvernul prooccidental, relateaza news.ro.
 

 

 

Sursa: News.ro

Tags: somalia, atac, hotel,


VIDEO PROTVPLUS.RO