Misterul zborului MH370: ce au descoperit pe o plaja din Tanzania. Anuntul facut de autoritatile australiene

Ultima actualizare: 28-06-2016 00:02
MH370

Darren Chester, Ministrul Transporturilor din Australia, a declarat ca o bucata din ramasitele avionului MH370 a fost descoperita in insula Pemba din Tanzania.

Resturile epavei ar fi de la cursa MH370, conform declaratiilor facute de autoritatile australiene, scriu cei de la The Guardian.

Biroul de Siguranta al Transporturilor din Australia, care s-a ocupat de misiunea de cautare a epavei, cauta informatii in plus si cere efectuarea unor teste care sa confirme daca obiectul gasit este, intr-adevar, o bucata din avionul MH370.

In urma cu cateva zile, tot autoritatile australiene au declarat ca bucata gasita la inceputul lunii NU fac parte din epava cursei MH370.

Avionul s-a prabusit in martie 2014, dar chiar si acum, la mai bine de doi ani, oceanul aduce la mal resturi din aeronava. Gentile si alte articole personale au aparut recent pe plaja Riake de pe insula Nosy Boraha, aflata in arhipelagul Madagascar.


Cursa Malaysia Airlines, care calatorea de la Kuala Lumpur la Beijing s-a prabusit in Oceanu Indian. Anul acesta, pe aceeasi plaja, au fost descoperite si alte bucati din aeronava.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO