A cheltuit peste 500.000 de euro pe droguri si alcool, iar acum are o afacere de milioane

Dată publicare: 10-07-2011 18:49
Dată actualizare: 07-08-2012 11:29


Laura Walsh

De doar cinci ani a avut nevoie o femeie din Marea Britanie, pentru a-si schimba complet viata. Fosta dependenta de droguri si alcoolica, Laura Walsh (46 de ani) are acum o afacere care valoreaza peste 1 milion de euro.

Aceasta functioneaza in acelasi loc de unde britanica obisnuia sa-si alimenteze viciile.

Insa pana la acest deznodamant fericit, femeia - mama a doi copii - a cheltuit peste jumatate de milion de euro, pe medicamente, droguri si alcool. Vreme de aproape 20 de ani, ea platea aproximativ 70 de euro pe zi, pe un cocteil de 30 de pastile, pe care le inghitea cu ajutorul a 20 de cutii de bere.

Dependentele i-au distrus casnicia, insa totul s-a schimbat la sfarsitul lui 2005, cand a realizat ca pur si simplu nu-si aminteste nimic din ce i s-a intamplat in perioada Craciun - Anul Nou. A inceput sa mearga din usa in usa si sa ofere servicii de menaj la domiciliu. Iar de atunci, totul i-a mers de minune - in prezent, are peste 60 de angajati si afacerea valoreaza peste 1 milion de euro.

"Oamenii ma priveau de sus, iar viata mea nu se indrepta in nicio directie. Mi-am dat seama ca trebuie sa renunt ori sa mor. Singurul lucru care m-a oprit sa-mi pun capat zilelor au fost cei doi copii ai mei, care sunt minunati, iar acum sunt extrem de mandri de cum mi-am schimbat viata", a dezvaluit Laura Walsh

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO