A câștigat 10.000 de dolari cu un gest banal. Secretul descoperit într-un contract

Dată publicare: 08-03-2019 10:17
Dată actualizare: 08-03-2019 15:54


O femeie a citit până la capăt o poliţă de asigurare şi a câştigat 10.000 de dolari - 1

O femeie a câștigat 10.000 de $ făcând un gest la care puțini oameni recurg: a citit integral un document oficial, lung de 7 pagini, inclusiv scrisul cu litere mici.  

VEDEȚI IMAGINI CU CÂȘTIGĂTOAREA ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL!

O americancă a câştigat 10.000 de dolari pentru faptul că a citit până la capăt condiţiile generale prevăzute în asigurarea ei de călătorie.

Acest premiu arată "importanţa lecturării contractului de asigurare de la început şi până la sfârşit", au subliniat reprezentanţii companiei SquareMouth, un agregator de contracte de asigurare. 

Compania, al cărei sediu se află în oraşul Saint Petersburg din statul american Florida, s-a aflat la originea acestui concurs secret intitulat "Merită să citeşti".

Donelan Andrews, rezidentă în Thomaston, localitate din statul Georgia, a cumpărat de pe internet o asigurare de călătorie de la compania Tin Leg, o filială deţinută de SquareMouth, înaintea unui sejur la Londra alături de un grup de prieteni.

După ce şi-a primit contractul, învăţătoarea americană, în vârstă de 59 de ani, a citit până la capăt acel document ce avea şapte pagini.

Pe ultima pagină, ea a fost surprinsă de o frază: "Dacă aţi citit până aici, sunteţi unul dintre foarte rarii clienţi ai Tin Leg care au studiat toată poliţa de asigurare". Compania îl invita apoi pe acel client foarte atent să o contacteze, pentru a intra în posesia acestui premiu.

Donelan Andrews a fost anunţată pe 12 februarie că a câştigat concursul, la doar 23 de ore după lansarea acestuia.

"În ultimii 16 ani, am remarcat că numeroşi turişti cumpărau o asigurare de călătorie şi se bazau pe principiul că erau acoperiţi dacă li se întâmpla ceva rău, fără să citească cu adevărat detaliile din contractul lor", au explicat reprezentanţii companiei SquareMouth.

"Eu citesc întotdeauna notele de subsol. Ştiu că pare puţin cam ciudat, dar am învăţat să citesc cu mare atenţie contractele pentru a nu fi înşelată", a explicat Donelan Andrews pentru cotidianul The Washington Post.

Ea a precizat că îşi va folosi banii câştigaţi în urma acestui concurs insolit achitând o vacanţă pe care o va petrece cu soţul ei în Scoţia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: AFP


VIDEO PROTVPLUS.RO