A alergat după o minge de baseball și a rămas blocat 3 ore între două clădiri. VIDEO

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
ziduri

Un bărbat din Statele Unite care a alergat să prindă o minge de baseball a rămas blocat timp de peste trei ore în spaţiul îngust dintre două clădiri din Hawaii, relatează luni UPI.

Michael Anthony Maggiacomo, care a fost salvat vineri dintre pereţii exteriori a două clădiri din apropiere de Ala Moana din Honolulu, a declarat că se juca cu o minge de baseball pe acoperişul colegiului Heald când aceasta i-a scăpat.

El a declarat pentru postul KHON-TV că a decis să se aventureze în jos între pereţii exteriori ai clădirilor pentru a recupera mingea chiar dacă spaţiul era de doar 23 de centimetri.

''Am văzut că era strâmt jos, dar şi eu sunt slab, foarte slab'', a spus el adăugând că mai avea circa 4,5 metri până jos când a simţit că spaţiul se îngusta.

''Nu am crezut că o să mai ies din gaura aceea'', a declarat bărbatul.

Un client al magazinului lângă care se blocase Maggiacomo l-a auzit strigând după ajutor, iar pompierii au sosit rapid la faţa locului. Ei au folosit maşini de găurit şi ciocane pentru a sparge zidul, un proces care a durat peste trei ore, precizează sursa citată.

Maggiacomo a fost transportat la spital, însă nu a suferit răni grave în urma incidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO