Samsung Galaxy S5 ar putea fi rezistent la apa. Detalii despre noul model, inainte de lansarea de luni

Ultima actualizare: 25-02-2014 07:04
samsung galaxy s5

Intr-un trailer de 36 de secunde, publicat ieri, cu cateva zile inainte de lansarea Samsung Galaxy S5, de la MWC 2014, gigantul tech coreean prezinta detalii despre ultimul sau model.

Samsung care isi va prezenta oficial noul model luni, 24 februarie, isi descrie in mod misterios noul produs intr-un scurt trailer in care lasa de inteles ca Samsung Galaxy S5 ar putea fi rezistent la apa, relateaza mashable.com.

Trailerul se concentreaza pe elementul uman din spatele smartphone-urilor si scoate in evidenta cuvinte precum "explorator", "familie", "surpriza", "conectare", insa termenii folositi pentru a-l descrie sunt "wet" (ud), "focus" si "viteza".

In imagini este prezentat un baietel pe un tobogan cu apa. Unul dintre zvonurile majore legate de Samsung Galaxy S5 este ca modelul ar fi rezistent la apa si praf.

Totodata, bazat pe teasingul producatorilor, Samsung Galaxy S5 ar putea fi mai rezistent, cu un procesor mai rapid si cu o camera inovatoare si imbunatatita.

Samsung Galaxy S5 va fi prezentat in cadrul evenimentului Unpacked, ce va avea loc pe 24 februarie, la Mobile World Congress, din Barcelona.

Ca sa fiti la curent cu noutatile, stati cu ochii pe lansarile de la Barcelona. Vom transmite de la fata locului toate noutatile, in cadrul emisiunilor iLikeIT.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!