Lansare iPhone 2018. Primele imagini cu iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone Xr. Cât vor costa

12-09-2018 21:46


Lansare noile modele iPhone 2018. Apple a prezentat miercuri iPhone-uri mai mari şi ceasuri pentru monitorizarea sănătăţii bazate pe design-ul modelelor actuale.

Lansare noile modele iPhone 2018. Noile telefoane, bazate pe modelul de anul trecut iPhone X, se numesc XS şi XS Max. Noul iPhone XS are ecran de 5,8 inchi, iar iPhone XS Max de 6,5 inchi, în conformitate cu aşteptările de pe Wall Street.

Apple foloseşte sufixul ”S” atunci când modernizează componente dar lasă neschimbat exteriorul unui telefon. Modelul de anul trecut iPhone X, pronunţat ”zece”, a reprezentat o schimbare majoră de design.

Apple a deschis evenimentul cu anunţul că noua gamă Apple Watch Series 4 va avea ecrane edge-to-edge, la fel ca ultimele modele de telefoane, de peste 30% mai mari comparativ cu modelele actuale.

Noul ceas, poziţionat ca un dispozitiv de monitorizare a sănătăţii mai complex, va putea să identifice bătăile neregulate ale inimii şi să facă automat un apel telefonic de urgenţă, dacă detectează că utilizatorului i se face rău, ţintind în acest fel şi cumpărători mai în vârstă.

Acţiunile producătorului de dispozitive de fitness Fitbit au scăzut cu circa 3,7% după prezentarea Apple Watch Series 4. Titlurile Garmin au pierdut creşterea din prima parte a tranzacţiilor de miercuri, de la New York, fiind cotate în stagnare.

Acţiunile producătorilor de componente optice Lumentum Holdings şi Finisar, care asigură funcţia Face ID a iPhone X şi tehnologia camerei TrueDepth, au coborât cu 1,6%, respectiv cu 0,4%. Cupertino, California

Evenimentul a fost organizat la Steve Jobs Theater, de la sediul circular al Apple din Cupertino, California.

Desfășurarea evenimentului de lansare:

UPDATE 21:40 Prețuri: iPhone Xs, Xs Max și Xr

iPhone Xs: începe de la 1.000 de dolari. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xs Max: începe de la 1.100 de dolari. Precomenzi din 19 octombrie, va fi livrat din 26 octombrie.

iPhone Xr: începe de la 750 de dolari . Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

UPDATE 21:25 Este prezentat noul iPhone Xr, cu ecran de 6,1 inci. Construit din aluminiu, ecran dintr-o margine în alta și disponibil într-o mulțime de culori.

Ecranul este LCD edge-to-edge, cu design iPhone X, este cel mai avansat ecran LCD la un smartphone: Liquid Retina Display.

Camera de pe spate are 12MP, wide-angle, cu rezoluție la fel ca la iPhone Xs și Xs Max

UPDATE 21:20 iPhone Xs și Xs Max au suport dual SIM

UPDATE 21:10 iPhone Xs are două camere de câte 12 megapixeli. Cea mai mare deschidere a rămas la f/1.8. Camera de selfie are 7 MP f/2.2.

UPDATE 20:40 În aceste momente este prezentat noul iPhone Xs. Are un ecran de 5,8 inci și vine în trei culori: auriu, argintiu și gri. 

Este rezistent la praf și apă, dar și la contactul cu alte lichide.

Ecran Super Retina, OLED de 5,8 inci. Ecranul este mai mare ca la modelul de 5,5 inci, dar telefonul este mai mic.

Este lansat și un model mai mare, cu ecran OLED de 6,5 inci, cel mai mare model de iPhone de până acum: iPhone Xs Max.

iPhone Xs și iPhone Xs Max vin cu opțiune de 512 GB spațiu de stocare.

UPDATE 20:10 Jeff Williams prezintă noul Apple Watch seria 4

UPDATE 20:00 Începe oficial evenimentul. Tim Cook susține că au fost vândute 2 miliarde de dispozitive cu iOS și îl numește ”cel mai personal sistem de operare”.

Pe site-ul Apple a apărut o scurgere de informații despre noile telefoane iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR chiar cu câteva ore înainte ca acestea să fie lansate oficial.

Lansarea oficială a noilor telefoane Apple - iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR - are loc în această seară.

Potrivit The Verge, primii care au observat numele noilor telefoane Apple au cei de la publicația online ATH, într-un fișier XMP din codul site-ului. 

Astfel noul iPhone XS este asociat cu produse care urmează să fie vândute în curând, inclusiv asigurarea Apple, carcase de telefoane și brățări pentru noul ceas Watch.

În fișierul XMP mai apar și referiri la iPhone XR și iPhone XS Max.

De asemenea, potrivit 9to5 Mac se confirmă unele zvonuri apărute până acum, care susțineau că noul iPhone XS va fi disponibil în 3 versiuni: cu stocare de 64 GB, 256 GB și 512 GB. Este pentru prima dată când Apple oferă un spațiue de stocare atât de mare într-un iPhone, de jumătate de terabyte. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!