iLikeIT. Recomandări de jocuri gratuite pentru weekend, de la George Buhnici

03-08-2018 10:27


Este vineri, așa că George Buhnici a pregătit o listă cu jocuri. Urmează ILIKE IT.

RISE UP

Rise Up a fost descărcat până acum de nu mai puțîn de zece milioane de ori și este cel mai popular joc pentru Android. Este ușor de înțeles de ce. În primul rând, pentru că este gratuit. În plus, este foarte distractiv.

Trebuie să duceți balonul cât mai sus, fără să atingă vreun obstacol. În total sunt 45 de niveluri, unul mai greu decât celălalt. Obstacolele pot fi date la o parte cu ajutorul cercului așezat deasupra balonului.

Rise Up este disponibil și pentru telefoanele cu iOS.

WORD SNACK

Un alt joc care se bucură de succes este WORD SNACK - un fel de scrubble cu niveluri. Vi se dau litere și trebuie să formați cuvintele potrivite pentru căsuțele libere din partea de sus a ecranului.

Sunt sute de niveluri, tot mai grele pe măsură ce avansați. Word Snack este gratuit, dar, dacă vreți indicii trebuie să plătiți cu bani virtuali. Primiți și reclame de care puteți să scăpați dacă plătiți 13 lei. Word Snack este disponibil pentru Android și iOS.

WARLORDS OF ATERNUM

Vorbim acum despre un joc mai complex - WARLORDS OF ATERNUM, gratuit pentru toate dispozitivele mobile. Este un joc de strategie și trebuie să va construiți propria armata.

Luptătorii au diferite abilități care va pot ajută în tacticile de lupta. Rând pe rând, câștigați teritorii care va dau posibilitatea să va dezvoltați mai repede trupele.

COMMUTE HEAVY TRAFFIC

Ultimul joc de astăzi se numește Commute: Heavy Traffic, care este un simulator de condus bară la bară. Va așezați la rând, apoi țineți apăsat pe ecran pentru că vehiculul să se miște.

Ridicați degetul că să încetiniți autoturismul. Important este să nu loviți și să nu fiți lovit. Cu fiecare kilometru parcurs, câștigați bani pe care îi puteți cheltui pentru mașini mai performanțe pentru mers bară la bară.

Jocul este gratuit pentru toate platformele. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!