iLikeIT. Povești gratuite în limba română, în format audio, pe platforma afostodata.net

Ultima actualizare: 05-11-2020 12:07

Încercăm să aducem la iLikeIT oameni care, în perioada aceasta a pandemiei de Covid-19, fac lucruri bune pentru comunitățile lor și în special pentru copiii care învață online, dar și pentru părinți.

Un exemplu este plaforma afostodata.net, care conține povești atât în format audio, care pot fi ascultate gratuit, cât și în ”limba semnelor”, pentru copiii cu deficiențe de auz.

”Este o platformă cu povești înregistrate, atât în variantă audio, cât și în limba semnelor, pentru copiii cu deficiență de auz. În acest moment, găsiți aici peste 90 de povești. O mulțime. Iată că suntem, practic, singura platformă din România care are atât de multe povești. Este gratuită. Oricine dorește poate descărca poveștile noastre pe computer sau pe telefon, le poate accesa pe Spotify, pe iTunes. Totul este gratuit.” - spune Andra Cărbunaru, fondatoarea platformei afostodata.net.

Platforma există de ceva timp, însă a beneficiat de câteva actualizări importante recent, în ultimele luni. Cel mai recent proiect este ”Povești în jurul lumii”.

”Avem o mulțime de țări pe care le-am ales alături de colegii mei și despre care am făcut câte o poveste frumoasă, cu tradiții, obiceiuri. Avem chiar și o rubrică de fun facts, amuzantă, pentru copii. La finalul fiecărei rubrici se termină cu un quizz, și el amuzant și ilustrat frumos, în care copiii pot să își testeze cunoștiințele, să vadă dacă au fost atenți la ceea ce le-am povestit.” - mai spune Andra.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO