iLikeIT. Patru jocuri spectaculoase pentru weekend


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2018 09:18
Categorie: iLikeIT

George Buhnici ne-a pregătit o listă de jocuri spectaculoase pentru mobil. Vineri avem jocuri bune de navetă scurtă, ca să ajungem cât mai repede acasă.

Find The Diffferences - The Detective

Find Differences: Detective este un joc despre rezolvarea cazurilor într-un timp cât mai scurt. Aşadar trebuie să faceţi pe detectivul şi să dezlegaţi misterul episod cu episod. Ideea e simplă pe ecran sunt afişate două imagini aparent similare, dar, în mai puţin de 2 minute trebuie să descoperiţi şi să evidenţiaţi diferenţele dintre ele. Fiecare caz este împărţit pe mai multe niveluri cu indicii unice. Find Differences: Detective este gratuit pentru Android şi iOS.

Foto: Find Diffferences

Great Race

Great Race recreează celebrul traseu Route 66 din Statele Unite ale Americii. Aşadar, trebuie să traversaţi tara de la un capăt la celălalt cu maşinile puse la dispoziţie în joc. Automobilul accelerează singur iar dumneavoastră trebuie să-l ţineţi pe drum, să treceţi prin marcajele care vă dau pentru scurt timp ceva mai multă viteză şi sunt punctate şi săriturile spectaculoase. Important este să nu vă accidentaţi. Toată călătoria este împărţită pe mai multe niveluri cu popasuri în locuri speciale. Great Race este şi el un joc gratuit pentru toate platformele mobile.

Foto: Great Race

MineSweeper

Celebrul joc de pe sistemele de operare Microsoft este disponibil şi pe mobil, gratuit. În acest puzzle trebuie să curăţaţi planşa de mine, care pot fi ascunse sub oricare din pătratele de pe ecran. Trataţi ca indiciu fiecare cifră, pentru că poate indica locul în care se ascund minele. MineSweeper este un joc care a apărut pentru prima dată în 1960 şi este popular şi-n zilele noastre.

Varianta Android
Varianta iOS

Foto: MineSweeper

Football Manager 19

Nu e chiar joc de naveta, dar de la o staţie la alta aveţi timp să semnaţi un contract în cel mai bun manager de fotball. Acesta este Football Manager 19, un joc cu istorie, foarte complex şi un simulator excelent pentru cei care sunt pasionaţi de acest sport. Aici jucaţi rolul unui antrenor responsabil de succesul unei echipe într-una din zecile de ligi disponibile. Aveţi grijă de buget, transferuri, stadionul şi facilităţile din jur, marketing şi sponsori. Meciurile în sine sunt doar o mică parte din toată experienţa de joc. Football Manager 19 costă 45 de lei pe platformele mobile iar pe computere costă 200 de lei.

Poate fi cumpărat de pe Steam.

Foto: Football Manager 19

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!