iLikeIT. Patru jocuri recomandate pentru weekend

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 27 Iulie 2018 09:02
Categorie: iLikeIT

Echipa iLikeIT vă prezintă jocurile recomandate pentru weekend.

Asphalt 9 este cel mai nou joc din seria cu același nume. Sunt zeci de curse spectaculoase care aşteaptă să fie câștigate și 50 de mașini care pot fi modificate după bunul plac, de la felul în care arată până la culoarea jantelor. E valabil pentru modele Porsche, Ferrari sau Lamborghini pe care le puteţi folosi în toate cele 800 de evenimente. Bolizii pot fi controlați fie prin mișcarea telefonului, fie prin comenzi amplasate pe ecran, chiar și pentru derapaje controlate. Asphalt 9 Legends este gratuit pentru dispozitivele cu Android şi iOS.

Ping Pong King este un joc gratuit, pentru toate dispozitivele mobile şi e mai simplu decât Asphalt 9. În acest titlu trebuie să învingeţi toţi adversarii, rând pe rând, până când ajungeţi regele jocului. În momentul în care mingea sare de pe masă, trebuie să apăsaţi pe partea stânga sau dreaptă a ecranului, în funcţie de zona în care aceasta cade. Deşi jocul poate părea uşor, fiecare adversar are anumite atuuri care trebuie descoperite.

Hole.io e un joc multiplayer, asemănător cu Agar. Aici controlaţi o gaură neagră care trebuie să absoarbă cât mai multe obiecte ca să creşteţi, într-un timp cât mai scurt. Acţiunea se petrece într-un oraş unde alţi 49 de jucători trebuie să îndeplinească acelaşi obiectiv. Runda durează două minute şi câştigă cel care adună cele mai multe puncte.

Football Strike este un alt joc gratuit, făcut de cei de la miniclip, unde trebuie să învingeţi adversarul fie într-o serie de lovituri libere, fie într-o luptă cronometrată de lovit la ţintă. Sunt zeci de mii de jucători disponibili, din toată lumea. Fiecare victorie aduce bani virtuali pe care îi puteţi folosi pentru mingi ori echipamente mai performante. Football Strike este disponibil pentru toate platformele mobile.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

ilikeit
iLikeIT. Gadgeturi pentru 2019. telefonul cu ecran flexibil și camere integrate în ecrane
iLikeIT. Apple a adus și în România una dintre cele mai performante și scumpe tablete
LISTA localităţilor din România care vor avea internet gratuit în spaţii publice
iLikeIT. Cele mai importante tendințe din tehnologie în 2019
iLikeIT. Cele mai interesante gadgeturi apărute în ultima perioadă
iLikeIT. Jocul săptămânii este Battlefield 5 - ”Al Doilea Război Mondial”
poluare
Gadget-ul care purifică aerul din mașină. Cum se montează și care sunt beneficiile