iLikeIT. Patru jocuri recomandate pentru weekend

Ultimul update: Vineri 27 Iulie 2018 09:36
Data publicarii: Vineri 27 Iulie 2018 09:02
Categorie: iLikeIT

Echipa iLikeIT vă prezintă jocurile recomandate pentru weekend.

Asphalt 9 este cel mai nou joc din seria cu același nume. Sunt zeci de curse spectaculoase care aşteaptă să fie câștigate și 50 de mașini care pot fi modificate după bunul plac, de la felul în care arată până la culoarea jantelor. E valabil pentru modele Porsche, Ferrari sau Lamborghini pe care le puteţi folosi în toate cele 800 de evenimente. Bolizii pot fi controlați fie prin mișcarea telefonului, fie prin comenzi amplasate pe ecran, chiar și pentru derapaje controlate. Asphalt 9 Legends este gratuit pentru dispozitivele cu Android şi iOS.

Ping Pong King este un joc gratuit, pentru toate dispozitivele mobile şi e mai simplu decât Asphalt 9. În acest titlu trebuie să învingeţi toţi adversarii, rând pe rând, până când ajungeţi regele jocului. În momentul în care mingea sare de pe masă, trebuie să apăsaţi pe partea stânga sau dreaptă a ecranului, în funcţie de zona în care aceasta cade. Deşi jocul poate părea uşor, fiecare adversar are anumite atuuri care trebuie descoperite.

Hole.io e un joc multiplayer, asemănător cu Agar. Aici controlaţi o gaură neagră care trebuie să absoarbă cât mai multe obiecte ca să creşteţi, într-un timp cât mai scurt. Acţiunea se petrece într-un oraş unde alţi 49 de jucători trebuie să îndeplinească acelaşi obiectiv. Runda durează două minute şi câştigă cel care adună cele mai multe puncte.

Football Strike este un alt joc gratuit, făcut de cei de la miniclip, unde trebuie să învingeţi adversarul fie într-o serie de lovituri libere, fie într-o luptă cronometrată de lovit la ţintă. Sunt zeci de mii de jucători disponibili, din toată lumea. Fiecare victorie aduce bani virtuali pe care îi puteţi folosi pentru mingi ori echipamente mai performante. Football Strike este disponibil pentru toate platformele mobile.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

mesterache.ro
iLikeIT. S-a lansat mesterache.ro, site-ul dedicat meșterilor și clienților în căutare de meseriași
Roboţelul Pepper, în parlamentul britanic. Prestaţia sa a fost mai bună decât a multor miniştri
Youtube, picat mai bine de o oră. Mesajul platformei
iLikeIT. S-a lansat Huawei Mate 20 PRO, telefonul care se bate cu iPhone XS sau Galaxy Note 9
iLikeIT. Gadgeturile cu 4 sau 5 camere foto, metoda de atragere a cumpărătorilor
iLikeIT. Aplicații care vă pot ajuta să slăbiți
Plank
iLikeIT. Jocul săptămânii este Plank, o fantezie colorată în realitate augmentată