ILikeIT. Iulia Ionescu a făcut topul oamenilor care fac lucruri bune în online, alături de @daddycool.ro

18-01-2021 09:54


Iulia Ionescu a vorbit luni la ILikeIT cu Robert Diaconeasa despre oameni care fac lucruri bune cu ajutorul social media.

Robert Diaconeasa, cunoscut pe Instagram sub numele Daddycool, este un antreprenor social care de mai mulți ani se dedică unor campanii umanitare pentru ajutorarea copiilor din medii defavorizate. A ajutat peste 5.000 de copii cu donații de peste 150.000 de euro.

Oameni care fac bine prin social media

 

- Eli Vorbește – o tânără care a renunțat la slujba într-o corporație pentru a face bine. A strâns 50.000 de euro pentru o familie cu șase copii care aveau nevoie de o casă.

- Alina Greavu (Aluziva) – fost journalist de TV care a creat o comunitate mare pe YouTube și Instagram și a început să se dedice faptelor caritabile. Alege fete din medii defavorizate și le ajută cu bani, cu sprijinul comunității.

- Magda Săvuică – a decis să lase viața din București și să se mute în zona Vasluiului pentru a ajuta comunitățile defavorizate de acolo cu lucruri de care au nevoie, de la haine sau locuințe. Fetele din medii defavorizate au ajuns apoi să se alăture comunității și să facă bine mai departe

- Ionuț Ursu – A înființat o clinică dentară specială pentru copii din medii defavorizate, iar acum o construiește pe a doua. De câțiva ani merge în Nepal și ajută și comunitățile defavorizate de acolo.

- Ana Novac – mare iubitoare de natură, își educă foarte des comunitatea despre moduri în care pot fi mai prietenoși cu mediul.