iLikeIT. Investiti actiuni in Bursa de Fericire si nu veti regreta. Ajutati-i pe bolnavii de cancer
Sanatatea e mai buna decat toate. Dar, nu mai bine... fericire, pentru ca-i si mai buna decat toate? O intrebare la care raspund sigur "DA" oamenii care spun in fiecare duminica "Romania te iubesc".
Ce mai faceti? Sa raspunzi "foarte bine" inseamna sa iti uimesti interlocutorul pe aici in Romania. Ne-am obisnuit atat de mult sa nu fim fericiti cu ajutorul celor care ne mint, ne jignesc, ne fura sau ne vorbesc urat.
George Buhnici nu are o metoda secreta sa va scape de ei, dar stie cateva care sa va ajute sa descoperiti ce va face fericiti. Cea mai noua se numeste Bursa de Fericire. Si are si site. Unul foarte interesant.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
"Bursa de Fericire", prin care oricine poate investi in dotarea sectiilor de oncologie din Romania, permite in acelasi timp fiecaruia sa se implice direct in schimbarea modului in care sunt tratati pacientii care sufera de aceasta boala.
"Inca de la inceput, pe bursadefericire.ro vezi cat donezi, stadiile proiectului si finalitatea sa, care consta in vieti salvate. Absolut totul se face transparent, fiecare donator putand sa vada concret unde au ajuns banii donati. Calitatea de actionar este accesibila atat persoanelor fizice, cat si juridice care doresc sa investeasca in proiectele dedicate centrelor oncologice din tara, prin achizitia de actiuni cu pret fix, disponibile in permanenta online pe portalul bursadefericire.ro", spun initiatorii proiectului.
Companiile pot sa redirectioneze pana la 20% din impozitul pe profit pe care il datoreaza statului catre "Bursa de Fericire", banii fiind investiti mai departe in echipament medical.
"Centrele de oncologie din Romania au nevoie urgenta de modernizare, astfel incat copiii si adultii diagnosticati sa beneficieze de conditii de tratament la standarde europene. Avem cu totii nevoie de aceasta sansa, atat copiii care se lupta sa supravietuiasca, cat si romanii care isi cauta fericirea", spune Paula Herlo, presedinte onorific al Asociatiei Daruieste Viata.
Ideea a pornit de la studiile care arata ca oamenii sunt mai fericiti atunci cand reusesc sa ii faca pe altii fericiti, iar rapoartele internationale plaseaza Romania pe un loc codas la capitolul fericire, dar fruntas in ceea ce priveste incidenta cazurilor de cancer.
Inca din 2009, membrii fondatori ai Asociatiei Daruieste Viata, Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu si Bianca Voinescu, precum si presedintele onorific, Paula Herlo, au incercat sa contribuie la modernizarea sistemului medical din Romania, deruland mai multe proiecte care s-au materializat in strangerea a peste trei milioane de euro.
Proiectele finantate din aceasta suma au condus la crearea Centrului de excelenta in tratarea cancerului la copii, la Spitalul "Louis Turcanu" Timisoara, a triplarii capacitatii de transplant de celule stem a Romaniei prin construirea a 18 camere sterile la Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" si Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, marirea capacitatii sectiei de neonatologie a Maternitatii Polizu, prin achizitia de aparatura performanta si incubatoare, contribuind la refacerea "Centrului Medical de Evaluare si Recuperare "Cristian Serban", Buzias, dupa incendiul din mai 2012.
Prin proiectul actual, Asociatia Daruieste Viata isi doreste sa schimbe perceptia despre filantropie si sa aduca in atentia companiilor importanta gestului de a redirectiona 20 la suta din impozitul pe profit catre dotarea centrelor de oncologie.
Sursa: Pro TV
Etichete: ilikeit, Romania te iubesc, alex dima, cristian leonte, george buhnici,
Dată publicare:
10-12-2013 08:27