iLikeIT. Gadgeturile care ne pot ajuta să facem mai multă mișcare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 26 Septembrie 2018 09:20
Categorie: iLikeIT

Tehnologia vă poate ajuta să faceți mai multă mișcare și să vă mențineți în formă mult mai ușor. Pe piață au apărut multe dispozitive care, de pildă, vă pot monitoriza și sugera cum să vă îmbunătățiți stilul de viață.

Brăţările reprezintă poate cel mai folositor gadget pentru cei care vor să facă un pic de mişcare. Nu doar că pot monitoriza în permanentă numărul de paşi făcuţi şi minutele active din timpul zilei, dar vă pot stimula să faceţi mişcare constant pentru că vă acordă un punctaj, la fel ca în cazul jocurilor video.

"Arată caloriile arse, distanța parcursă, etajele urcate pe scări, pulsul măsurat permanent și minutele de antrenament fizic."

Tot la capitolul efort fizic vă poate ajuta și un gadget care caută finanţare prin intermediul platformei Kickstarter. Vine cu un set de trei lumini care se montează pe șa şi pe capetele ghidonului.

Astfel, dacă sunteţi cu bicicletă, şoferii vă pot vedea mult mai uşor datorită celor două lumini laterale. Iar dacă apăsaţi pe buton, puteţi să şi semnalizaţi, fără să mai luaţi mâna de pe ghidon atunci când viraţi. Şi costă 50 de euro.

Dacă vreţi să vă plimbaţi cu bicicletă, dar fără să ieşiţi în trafic, acest sistem avansat de role simulează pedalatul pe asfalt. Şi, spre deosebire de o bicicletă din sala de fitness, trebuie să vă folosiţi tot corpul pentru a vă menţine echilibrul. Este un gadget numai bun de folosit când scad temperaturile de afară.

Şi tot pentru mişcare a fost gândit şi acest exoschelet de la LG. Va ajunge în curând în depozitele în care muncitorii cară de obicei colete grele. Poate da super puteri şi îi poate ajuta pe oameni să ridice greutăţi de trei ori mai mari decât în mod normal, fără să depună efort. Şi astfel scad riscurile de accidentări.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

iLikeIT. Stick-ul USB care poate să țină mai mulți bani decât o bancă
iLike IT: Tehnologia 8K - Cum arată televizorul cu o imagine de 16 ori mai mare decât canalele care emit în România