iLikeIT. Stick-ul USB care poate să țină mai mulți bani decât o bancă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 25 Septembrie 2018 09:33
Categorie: iLikeIT

Inovația din tehnologie vine de cele mai multe ori de la producători deloc cunoscuți. Cum va sună stick-ul USB care poate să țină mai mulți bani decât o bancă? Sau o periuță de dinți care poate fi conectată la internet ori încălțările cu ecran.

Pare un banal stick USB cu memorie. În realitate însă, funcționează ca o bancă și poate stoca averi de miliarde. E o invenție care poate revoluționa sistemul bancar.

Evie Sweenay - Ledger: ”Pot fi stocate un număr nelimitat de monede Bitcoin. Poți să fii milionar sau miliardar cu o sumă nelimitată de Bitcoin. Chiar și 10.000 de Bitcoin, dar foarte puțin probabil să aibă cineva atâtea monede, dar da, pot fi stocate aici.”

Ce se întâmplă dacă cineva îl fură?

Dacă cineva fură acest dispozitiv, trebuie să știe codul de 8 cifre. Au doar trei încercări să ghicească și dacă nu reușesc, e inactivat. E foarte puțin probabil că cineva să-l fure și să știe codul.

Tot din categoria ”cum de nu m-am gândit la așa ceva ca să mă îmbogățesc”: periuța de dinți conectată!

George Buhnici: ”Cum faci să-i convingi în 2018 pe copii să se spele pe dinți? Pe copii, indiferent de vârstă, chiar dacă au barbă, le dai un joc. Această periuță este conectată la tabletă. În acest joc personajul nostru trebuie să țintească spre inamici. Așadar, dacă te speli pe dinți în direcția corectă, dintîi de sus, dintîi de jos, dintîi din lateral, vei omorî bacteriile dăunătoare în cele două minute pe care le ai la dispoziție.”

Poate vrei să îmbunățești cu un obiectiv mai larg, telefoto. În loc să facem obiective pentru un singur telefon, Galaxy, HP, Lenovo am creat acest dispozitiv care se potrivește și pe un iPhone, dar merge pe orice telefon.

Și-un alt accesoriu interesant care se potrivește cu telefoanele este un ceas de la Sony care are trei ecrane. Ambele brățări au ecrane cu cerneală electronică și pot afișa data, dar și notifiări primite de pe rețelele de socializare.

Aceeași tehnologie de la Sony pentru ecran a fost instalată și într-o pereche de încălțări care poate fi personalizată unic în fiecare zi, direct de pe smartphone.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!