iLikeIT: Branza si rosii, feliate pe cea mai noua tableta de la Lenovo. Iata cum arata dupa "masa"

×
Codul embed a fost copiat

George Buhnici si-a facut astazi un sendvis "italian", in parc. Branza, painea si rosiile au fost taiate pe o tableta a celor de la Lenovo, acoperita cu Gorilla Glass 2.

Iata cum arata tableta celor de la Lenovo, dupa ce am taiat pe ea rosii cu branza si am luat micul dejun intr-un parc din Bucuresti.

Urmariti materialul VIDEO ca sa vedeti si celelalte gadgeturi prezentate vineri la iLikeIT, device-uri facute sa reziste in conditii extreme, mai ales in sezonul rece.

La iLikeIT am aflat si cu ce se ocupa baietii de la Anonymous. Indivizi necunoscuti care sustin ca lupta contra acordului impotriva pirateriei si protejeaza drepturile omului, si care sparg site-urile institutiilor importante.

Citește și
Facebook
iLikeIT: Cum s-a infectat George Buhnici alias "Vasile Victimescu" pe Facebook in direct
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

In Romania, au blocat paginile Fondului Monetar International si ale Agentiei Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei. Si-au ramas si pana la aceasta ora necunoscuti.

Ore in sir, nimeni nu a putut sa acceseze site-ul Fondului Monetar International Romania. Asta s-a intamplat la o zi dupa ce pagina de internet a Agentiei Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei a avut aceeasi soarta. Cei care au dat cele doua lovituri se intituleaza ANONYMOUS.

Aparuti pe internet de cateva luni ANONYMOUS se prezinta:

"Noi suntem ANONYMOUS , noi suntem legiunea, noi nu uitam , uniti ca unul , nimic nu ne poate desparti, asteptati-ne!"

Nu se stie daca Anonymous reprezinta o organizatie sau niste tineri care, fara sa se cunoasca intrei ei, s-au unit ca sa sanctioneze guvernele anumitor tari. Mesajul atribuit lor si postat pe site-uri ca Youtube, Facebook ori Twitter, sustine libertatea de exprimare si cere combaterea coruptiei.

Indivizii au actionat in toata lumea iar acum au atras atentia si anchetatorilor romani.

"S-au inregistrat dosare la diicot si se fac verificari cu privire la modul in care s-au comis aceste fapte si identificarea autorilor", a declarat procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi.

Anonymous a transmis mesaje in care le cerea ca romanii sa ia atitudine fatza de ACTA. Este acordul comercial de combatere a contrafacerii, contestat deja de multe tari europene, pentru ca, odata aprobat, permite infiintarea unei politii a internetului, care ar ingradi circulatia informatiei.

Oficialii romani au anuntat ca tara noastra va amâna procesul de ratificare a acordului ACTA pana cand Curtea Europeana de Justitie se va pronunta pe acest subiect.

Cei de la Anonymous i-au luat in vizor si pe politisti. Le-au transmis ca le vor ataca paginile de internet.

Anonymous se ocupa si de divulgarea infromatiilor confidentiale sau secrete: au spart contul de posta electronica al presedintelui Siriei si ar fi publicat pe internet date personale ale unor oameni politici din Statele unite, Germania sau Noua zeelanda. Si in romania, au publicat o lista cu nume, adrese si numere de telefon ale unor persoane publice.

Pana acum autoritatile nu au reusit sa dea de urma lor.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
iLikeIT: Studioul Stirilor ProTV, transformat in teren de bataie pentru PlayStation Vita
iLikeIT: Studioul Stirilor ProTV, transformat in teren de bataie pentru PlayStation Vita

Cu cat cresc in varsta, oamenii maturi dau tot mai mult in mintea copiilor. Asa se face ca producatorii de jocuri si console se uita acum mai intai la barbatii in toata firea cand lanseaza un nou produs. George Buhnici prezinta in premiera PS Vita.

iLikeIT: Cum s-a infectat George Buhnici alias
iLikeIT: Cum s-a infectat George Buhnici alias "Vasile Victimescu" pe Facebook in direct

Asa patesc zeci de mii de utilizatori care se inscriu la false concursuri pe site-urile de socializare. Se bucura la gandul ca ar putea castiga diverse premii, dar se aleg cu calculatorul virusat.

iLikeIT: Riscurile semnarii ACTA de catre Romania si informatii de la negocierile internationale
iLikeIT: Riscurile semnarii ACTA de catre Romania si informatii de la negocierile internationale

Se ridica tot mai multe voci impotriva textului considerat periculos pentru viitorul internetului. Sunt articole acolo care au pus serios pe ganduri toti juristii contactati de StirileProTV in ultima saptamana.

Recomandări
Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie
Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie

Doar trei zile mai sunt până când vom intra în spațiul Schengen cu frontierele maritime și aeriene.