iLikeIT. Birourile pe care le poți pune oriunde vrei. Cât costă abonamentele

Dată publicare: 06-04-2021 09:55
Dată actualizare: 06-04-2021 10:02


Dacă v-ați săturat de munca de acasă, puteți să închiriați un spațiu de lucru direct de pe telefonul mobil. Este vorba de un serviciu oferit de prima rețea globală de birouri smart.

Startup-ul este din Irlanda, designerul care a creat birourile - care par niște containere - este român, iar fabrica în care sunt produse se află în Cluj. Avantajul acestor birouri este că după ce le-ai închiriat, le poți pune unde vrei.

„Nooka este primul concept de birouri smart, care sunt de proximitate, amplasate undeva în apropierea noastră și care sunt complet utilate cu tehnologie de ultimă generație și cu internet de mare viteză, pe care le poți accesa pe baza unui abonament lunar”, a explicat Sergiu Babasan.

Structurile metalice sunt complet echipate și pot fi amplasate în curte, în grădina proprie, în ansamblurile rezidențiale și chiar în parcuri. Sunt ideale pentru cei care fac migrarea către munca de acasă și după terminarea pandemiei, spun reprezentanții companiei.

Sunt disponibile trei dimensiuni care variază în funcție de dimensiuni și de dotări. Sunt disponibile trei tipuri de abonamente lunare: de 299 de euro, 349 de euro și 449 de euro.

Vedeți mai multe detalii în VIDEO.

Tags: nooka, birouri,