iLikeIT. Aplicațiile prin care vă puteți lansa propriile podcast-uri

Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2018 11:10
Data publicarii: Miercuri 16 Mai 2018 10:01
Categorie: iLikeIT

Aveți o poveste interesantă de spus? Internetul e mare și este loc pentru toți cei cu idei îndrăznețe. Dacă va pricepeți la spus bancuri ori povești și poate nu vă este chiar la îndemână să le puneți pe hârtie, cum ar fi să va lansați pe internet?

 

Cu un podcast...

Iată o soluție super-simplă, prin care să deveniți celebri pentru felul în care povestiți.

Podcasturile sunt emisiuni audio cu audiențe de zeci de milioane de oameni lunar. Există podcasturi cunoscute din domeniul istoriei, economiei sau filozofiei. Nu duc lipsa de ascultători nici emisiunile de comedie sau de motivație.

Așadar, oricine, cu un pic de experiență, poate să își facă propria emisiune online care poate fi ascultată apoi pe iTunes, Soundcloud sau Spotify. Investițiile sunt foarte mici, pentru că aveți nevoie doar de un telefon mobil și de un microfon.

Anchor, o rețea socială dedicată celor care crează conținut audio, este un loc perfect unde puteți să ascultați podcasturi - aveți sute de recomandări. Dar, în același timp, cu ajutorul ei puteți să creați ușor primul podcast. Apăsați butonul record, selectați fundalul sonor, adică o melodie care să se potrivească temei despre care discutați, apoi pe simbolul microfonului înainte să începeți să vorbiți.

iLikeIT. Radioul a devenit 2.0. Ce sunt si unde pot fi ascultate podcasturile

După ce ați terminat de înregistrat, vi se oferă opțiunea de a da un nume primului episod și să alegeți o fotografie de copertă. Podcastul este apoi urcat pe Anchor, iar în câteva zile va apărea și pe iTunes sau Spotify.

Opinions Podcast este o altă aplicație (pentru iPhone) cu care puteți să realizați emisiuni. Și aceasta este gratuită și vă pune la dispoziție unelte cu care să înregistrați ușor. Apoi puteți să editați și să-i faceți reglaje fine, ca să sune perfect, și este gata de publicat pe internet.

George Buhnici: "Sunt tare curios ce poate să iasă din mințile năstrușnice ale telespectatorilor noștri. Dați-ne un semn pe pagina noastră de Facebook, să vedem ce a ieșit."

iLikeIT. Site-uri de unde poţi descărca gratis şi legal audiobook-uri

iLikeIT. Site-uri de unde poţi descărca gratis şi legal audiobook-uri

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg și-a cerut scuze din nou. Șeful Facebook a fost audiat în Parlamentul European

Mark Zuckerberg, chestionat în PE din cauza românului care a împins un tânăr la sinucidere pe Facebook

iLikeIT. Aplicaţia prin care te poţi programa când vrei la spălătoria auto

Elevii care au învățat la școală să creeze și să vândă propriile invenții

iLikeIT. Aplicația IZIBAC îi ajută gratuit pe elevi să ia Bacalaureatul

Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate

iCEE.fest 2018

Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018