Fetiță de nouă ani, ucisă de un băiat de 11. Motivul incredibil al crimei

Ultima actualizare: 09-09-2020 21:52
politia india
Getty

O fetiță de nouă ani a fost ucisă de un băiat cu doi ani mai mare, într-un acces de furie. Băiatul era supărat că fata câștigase mai multe runde de jocuri video.

Oribila faptă a avut loc în India, în provincia Indore. Băiatul de 11 ani a fost reținut de polițiști și audiat, fiind bănuit că a ucis-o cu pietre pe fetiță.

Potrivit unor surse din poliție, băiatul a recunoscut că a lovit-o cu pietre în cap, iar după ce a ucis-o, s-a închis câteva ore în baie, relatează Times of India.

Presupusul criminal de 11 ani și victima sa erau vecini în Lasudia, o suburbie din nordul provinciei Indore, și jucau un joc online în care concurenții trebuiau să se omoare reciproc pentru a putea supraviețui pe o insulă.

Ar fi jucat acel joc încă de la începutul carantinei, au comunicat oficiali ai Poliției.

„Băiatul a devenit din ce în ce mai nervos pe măsură ce a pierdut aproape fiecare joc în fața fetei. În cursul dimineții de luni, a atras-o pe un câmp din apropiere, apoi a lovit-o cu furie în cap și în față cu trei pietre găsite la fața locului. După ce s-a prăbușit la pământ, băiatul a fugit acasă și s-a închis în toaletă, de unde nu a mai ieșit ore întregi” a spus unul din polițiștii.

Copila învăța în clasa a cincea și abia după amiază familia ei și-a dat seama că dispăruse și a început să o caute. Vecinii le-au spus că o văzuseră în jurul orei 10.30 mergând pe un câmp cu un băiat, găsindu-i acolo trupul neînsuflețit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO