Emisiunea iLike IT revine la PRO TV pe 29 februarie. Noua gazdă este Iulia Ionescu

Ultima actualizare: 17-02-2020 10:18

O veste bună pentru cei pasionaţi de tehnologie: emisiunea iLike IT revine la PRO TV pe 29 februarie. Noua gazdă a emisiunii este Iulia Ionescu, pe care o cunoașteți de la Știrile PRO TV.

Ea ne va ține la curent cu toate noutățile din tehnologie și social media în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00.

Noul sezon al emisiunii - care a ajuns la 14 - este dedicat inovațiilor care vor schimba lumea în care trăim, inteligenței artificiale, sustenabilității și nu numai.

Tehnologiile au fost testate de către Iulia în Las Vegas, Nevada, la cel mai mare și important târg de profil al anului.

Gadgeturi inovatoare prezentate de peste 4.400 de expozanți din toată lumea, ultimele generații de televizoare 8K, care se învârt și trec foarte ușor de pe orizontal pe vertical, dar și primul model de televizor din 1945 pot fi văzute la iLikeIT.

Iulia Ionescu este jurnalist de peste un deceniu și este pasionată de tehnologie, social media, sport și călătorii.

Încântată și entuziasmată, Iulia este nerăbdătoare să înceapă această nouă experiență din cariera sa: “iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”.

Din 29 februarie 2020, de la ora 10:00, Iulia Ionescu va aduce noutățile din tehnologie la PRO TV, în sezonul 14 iLikeIT.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO