MWC Barcelona 2020 a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

Ultima actualizare: 12-02-2020 22:26
mwc barcelona
AFP

Mobile World Congress (MWC) Barcelona, cel mai important eveniment mondial de prezentare a noilor modele de telefoane, a fost anulat din cauza îngrijorărilor generate de epidemia de coronavirus.

Prin intermediul unui comunicat, organizatorul GSM Association, a anunțat că evenimentul a devenit „imposibil” de continuat, conform BBC.

„GSMA a anulat MWC Barcelona 2020 deoarece îngrijorarea globală legată de epidemia de coronavirus, legată de călătorie și alte circumstanțe, face imposibilă desfășurarea evenimentului”, a transmis GSMA prin intermediul unui comunicat.

BT, Facebook, LG, Nokia, Sony și Vodafone sunt principalii expozanți care au anunțat că nu vor participa la evenimentul anual din cauza coronavirusului.

În urma anunțului celor cinci companii, ministrul Sănătății din Spania, Salvador Illa, a îndemnat oamenii să rămână calmi.

Ministrul le-a cerut tuturor „să aibă încredere în sistemul de sănătate din Spania” și „să ia măsuri bazate pe dovezi științifice”.

MWC urma să aibă loc la Barcelona în perioada 24-27 februarie. Peste 100.000 de persoane participă anual la eveniment, iar aproximativ 6.000 dintre aceștia vin din China.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO