Clipul care ne promoveaza tara. Cum arata viralul romanesc al inceputului de an, varianta piesei Happy de la Pharell Williams

×
Codul embed a fost copiat

Astazi, la iLikeIT, George Buhnici a vorbit despre filmuletul care a facut senzatie pe Internet in ultima perioada, Pharrell Williams – Happy, mai precis despre varianta autohtona a acestuia, care a devenit, de asemenea, viral in scurt timp.

Invitatii emisiunii de vineri au fost oamenii din spatele clipului romanesc, varianta a cunoscutului Happy, al lui Pharrell Williams.

Originalul este un videoclip de 24 de ore, primul de acest fel, ce infatiseaza oameni de toate rasele si etniile, care se plimba, danseaza si, pur si simplu, se bucura de viata. Varianta scurta a viralului a facut deja 58 de milioane de afisari pe YouTube, in timp ce varianta integrala poate fi urmarita pe site-ul www.24hoursofhappy.com. George Buhnici marturiseste ca si fetita lui se bucura de melodie, si ca profita de orice prilej sa mai danseze putin pe ritmurile ei, prin casa.

Andi Vasluianu (actor), Virgil Nicolaescu (regizor) si Valentin Mircea (operator) sunt cei care se afla in spatele remake-ului romanesc, ce s-a bucurat, de asemenea, de succes. Clipul se numeste “We are HAPPY in BUCHAREST, Romania”, iar ideea din spatele sau este prezentarea capitalei drept un loc frumos, in care oamenii se simt bine.

La realizarea filmuletului au luat parte mai multi actori, printre care si Sore, totul fiind filmat cu o tehnologie DSLR speciala. Dupa doar 3 zile de la incarcarea pe YouTube, acesta a strans deja peste 264.000 de vizitatori, iar numarul lor este in continua crestere.

Citește și
Facebook si Twitter
"Ne fac retelele de socializare Facebook si Twitter mai prosti?" Care este concluzia unui studiu
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Materialul a fost filmat in zilele de iarna, in Bucuresti, dar, potrivit regizorului Virgil Nicolaescu, “la primavara-vara urmeaza o varianta de vara, in care vor aparea mai multe orase din Romania”, cu scopul de a promova imaginea Bucurestiului si a tarii noastre.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Invazia nord-coreeana, prevenita cu o banala consola de jocuri. Un Kinect sta in calea celui de-al Treila Razboi Mondial
Invazia nord-coreeana, prevenita cu o banala consola de jocuri. Un Kinect sta in calea celui de-al Treila Razboi Mondial

Folosit in mod obisnuit la jocuri pe Xbox, un dispozitiv care costa sub 150 de euro e mai eficient decat toti senzorii armatei sud-coreene la detectarea unei invazii a vecinilor din nord.

"Ne fac retelele de socializare Facebook si Twitter mai prosti?" Care este concluzia unui studiu

"Ne fac retelele online de socializare mai prosti? Sau dimpotriva..mai destepti?" Doctorul Iyad Rahwan din cadrul Institutului de Stiinta si tehnologie din Abu Dhab a incercat sa afle raspunsurile.

Cele mai bune smartphone-uri ale momentului. GALERIE FOTO
Cele mai bune smartphone-uri ale momentului. GALERIE FOTO

Publicatia americana Business Insider a realizat un clasament al celor mai bune telefoane inteligente din acest moment, in urma specificatiilor tehnice si a voturilor cititorilor.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.