CES 2021, desfășurat online. Tehnologiile medicale inteligente, în prim-plan

Ultima actualizare: 11-01-2021 20:03
CES 2021, desfășurat online. Tehnologiile medicale inteligente, în prim-plan
Pro TV

CES 2021, cel mai mare târg de tehnologie din lume, a început luni. În mod normal, am fi adăugat "în Las Vegas". Evenimentul se va desfășura însă doar online.

Tehnologiile medicale inteligente sunt în prim-planul marelui salon tehnologic anual, contextul pandemic ducând la o veritabilă explozie a utilizării serviciilor medicale de la distanţă.

Astfel, agenda târgului abundă în prezentări ale unor instrumente pentru facilitarea consultărilor medicale online sau prin telefon.

Vor fi de asemenea promovați noi tipuri de senzori biomedicali şi aparate care permit pacienţilor să evite sălile de aşteptare aglomerate.

Printre tehnologiile prezentate la CES 2021 se numără şi instrumente pentru supravegherea stării de sănătate a persoanelor în vârstă care trăiesc singure, instrumente care pot fi purtate la mână, ca nişte brăţări, şi pot detecta primele semne de îmbolnăvire.

Companiile cu mulţi angajaţi pot găsi la CES 2021 soluţii pentru continuarea activităţii pe timpul pandemiei, aşa cum sunt termometrele inteligente, aparatele care purifică aerul sau roboţi care să desfăşoare activităţi de dezinfectare a suprafeţelor folosite în comun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO