iLikeIT. Lista de Grupuri de Facebook unde puteți vinde sau dona lucruri pe care nu le mai folosiți

Ultima actualizare: 11-01-2021 10:11

Câteva grupuri de Facebook pe care vă puteți înscrie dacă vreți să scăpați de anumite lucruri fie că vreți să le vindeți sau că vreți să le donați.

Un astfel de grup este ”Nu mai port”, în această comunitate se întâmplă foarte multe lucruri. Aici sunt oameni care nu doar vând sau donează haine, accesorii sau jucării, ci și persoane care încearcă să facă fapte bune.

Un alt exemplu este ”Urzeala Șifonierelor”, din acest grup fac parte foarte multe doamne active, iar numărul total al membrilor este ed 29.000.

Pe de altă parte de la grupul ”AliExpress” puteți afla informații despre cumpărăturile de pe AliExpress în cazul în care nu ați avut încă curajul să faceți cumpărături online din alte țări.

Grupul ”Mami vinde – mami cumpără” este dedicat mămicilor active de unde se pot vinde sau achiziționa lucruri pentru copii la un preț mai accesibil.

De asemenea, un grup apreciat este ”Donez haine, jucării și multe altele în România”. Aici putem dona lucrurile de care nu mai avem nevoie.

”Bazar pentru accesorii și ținute militare” în acest grup există deja peste 50.000 de membrii, dovadă că oamenii sunt foarte activi și interesați de tot ce înseamnă haine și accesorii militare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO