Un hunedorean a inselat mai multi batrani din Deva. Cum a bagat in buzunar 100.000 de lei

04-03-2013 16:01

Catuse

Un barbat de 58 de ani din Hunedoara a fost astazi arestat preventiv, pentru 29 de zile pentru furt si inselaciune.

El este banuit ca a profitat de naivitatea persoanelor in varsta si a inselat mai multe familii cu suma de 100.000 de lei.

 

Politistii au stabilit faptul ca, in perioada iulie – august 2012, barbatul a comis trei fapte penale cu mod de operare asemanator pe raza municipiului Deva. Acesta se recomanda ca avand <<relatii la banci>> si le promitea persoanelor in varsta ca le ajuta sa isi salveze economiile, dupa ce le inducea in eroare cu privire la faptul ca se vor <<schimba banii>>”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nitu.

 

Dupa ce barbatul castiga increderea batranilor, acestia ii ofereau de buna voie diferite sume de bani. Daca nu se intampla acest lucru, hunedoreanul observa unde batranii isi pastrau economiile, iar la primul moment de neatentie din partea acestora, el dadea lovitura.

 

Potrivit inspectorului principal, Bogdan Nitu, prejudiciul total se ridica la suma de 100.000 de lei. De asemenea, anchetatorii au probe ca barbatul a comis fapte similare si in alte localitati, din judetele Hunedoara si Alba.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO