Omul care s-a luptat cu lupii. In Hunedoara un localnic si-a aparat caii cu pretul vietii

Ultima actualizare: 07-11-2012 23:56

Un barbat de 38 de ani dintr-un sat situat la poalele Muntilor Sureanu, din Hunedoara
si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost atacat in padure de un lup flamand.
 

Omul ar fi fost in stare sa-si dea viata ca sa-si apere cei doi cai, singura lui sursa de venit. A aruncat dupa lup cu securea insa fiara delantuita a sarit asupra lui, si-a infipt coltii in mainile omului si in spate iar apoi l-a tavalit cativa metri. Numai o minune a facut ca barbatul sa scape cu viata.


De loc din Banita, barbatul au lucrat ani buni in minele din Valea Jiului si apoi la Combinatul Siderurgic de la Hunedoara insa de doi ani, a fost disponibilizat iar acum singura lui sursa de venit sunt animalele la care tine ca la ochii lui din cap. Ieri dupa-amiaza, omul s-a dus la padure cu gandul sa aduca in sat niste lemne. A legat caii de un copac si in timp ce cauta vreascuri, i-a auzit nechezand. Un lup fioros le-a dat tarcoale si parea hotarat sa-i sfasaie deindata. Barbatul a sarit imediat sa-si apere animalele fara sa se gandeasca la pericolul la care se expune. Cu ultimele puteri, barbatul a sunat la ambulanta iar medicii l-au transportat in stare grava la spital.


Lupii, ursii si porcii mistreti cum nu mai gasesc mare lucru de mancare prin padure, se apropie din ce in ce mai amenintator de gospodariile oamenilor. Localnicii stau in fiecare noapte cu frica in san.


Desi medicii i-au recomandat sa mai ramana internat in spital pana se intremeaza, barbatul a refuzat categoric, cu gandul la animalele care il asteptau acasa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!