S-a facut caldura in apartamentele din Brad. Afla cat va tine “minunea”

04-12-2011 20:51


Oamenii sunt sfatuiti sa verifice instalatiile termice din locuinte

Locuitorii municipiului Brad au căldură în apartamente, a declarat primarul oraşului, Florin Cazacu, care a anunţat că suma de un million de lei alocată de Guvern pentru cumpărarea de combustibil asigură păcura pentru maximum 15 zile.

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a anunţat că furnizarea energiei termice a fost pornită, astfel că peste 3.000 de apartamente din oraş în care locuiesc aproximativ 10.000 de persoane au încălzire.

“În sfârşit, apartamentele din Brad au încălzire. Acest lucru s-a întâmplat la aproximativ o lună după ce s-a început furnizarea căldurii în apartamentele din alte oraşe din ţară. În această lună au fost şi temperaturi sub 0 grade Celsius şi numai oamenii ştiu cum au îngheţat în locuinţe. Sper să nu mai ajungem în situaţia acesta. Milionul alocat e Guvern ajunge pentru combustibilul pe care îl folosim în 10-15 zile, în funcţie de temperaturile de afară. Dacă nu este deblocată cantitatea de 2.500 de tone de păcură din Rezervele Statului pentru Brad, nu vom avea căldură de sărbători”, a declarat, duminică, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.

Potrivit acestuia, 2.500 de tone de pcură ar acoperi necesarul de combustibil pentru asigurarea încălzirii în 3.000 de apartamente din Brad pentru întreaga iarnă.
Primarul municipiului Brad s-a aflat timp de şase zile în greva foamei, nemulţumit că nu are banii necesari pentru achiziţia de păcură în vederea pornirii centralei termice prin care se asigură căldura în cele 3.000 de apartamente din oraş.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO