FOTO. Cadavrul unui barbat disparut de cinci zile, descoperit intr-un put minier dezafectat

24-10-2013 10:44


cadavru in put minier

 Descoperire macabra intr-un put minier dezafectat din apropierea Uzinei de Preparare Teliuc din Hunedoara, inchisa de mai multi ani.

 Salvamontistii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 66 de ani din Hunedoara, care a disparut in urma cu cinci zile, in timp ce se afla la cules de ciuperci.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nitu, barbatul plecase sa caute ciuperci in zona padurii de langa fosta Uzina de Preparare Teliuc, insa nu a mai revenit la domiciliu.

“In urma sesizarii au fost constituite mai multe echipe de cautare formate din politisti, jandarmi si salvamontisti, iar in urma activitatilor intreprinse, barbatul a fost gasit decedat intr-unul din puturile miniere dezafectate. Cadavrul va fi supus necropsiei, in vederea stabilirii cauzei mortii, din primele cercetari nefiind suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infractiuni”, a mai declarat Nitu.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost scos din putul minier de catre salvamontisti.

Ovidiu Bodean, sef Salvamont Hunedoara: “Barbatul a patruns intr-un tunel al minei dezafectate, cel mai probabil pentru a scurta drumul, si din cauza intunericului nu a observat gaurile de acces in puturile miniere. A cazut in gol mai mult de 50 de metri pe un grilaj din fier si, cel mai probabil, a murit pe loc”.

Potrivit acestuia, cadavrul barbatului a fost preluat de medicii legisti, pentru necropsie.

Sursa: Pro Cinema

VIDEO PROTVPLUS.RO