Un pompier si un politist de frontiera, acuzati de trafic de tigari

Ultima actualizare: 28-10-2012 01:20

Un pompier si un politist de frontiera din Botosani au de dat multe explicatii procurorilor, care ii acuza de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala.

Anchetatorilor li s-a parut suspect ca pompierul a strans aproape un milion de lei in timp ce era in concediu paternal. Dupa sase luni de filaj au aflat ca atat el, cat si politistul, depozitau la ei acasa tigarile de constrabanda, apoi se ocupau si de distrubutie.

La aceasta ora pompierul este retinut pentru 24 de ore, iar politistul de frontiera este cercetat in stare de libertate. Anchetatorii au prins patru indivizi in orasul Trusesti care aveau o duba plina cu tigari de constrabanda si incercau sa le vanda. Apoi au facut mai multe descinderi si asa au ajuns in locuintele pompierului si politistului.

Aici au gasit mii de pachete de tigari care urmau sa fie vandute la Iasi, Vaslui, Botosani si Suceava. In total, 12 indivizi au fost adusi in fata procurorilor, cu totii sunt acuzati ca faceau parte dintr-o grupare care facea trafic cu tigari de contrabanda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO