Declaratie socanta: Roxana Briban s-a sinucis pentru ca isi pierduse vocea


Ultimul update: Vineri 12 Octombrie 2012 07:44
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Soprana Roxana Briban a decis sa se sinucida la 39 de ani, pentru ca nu mai avea voce si toate contractele i se anulau unul dupa anul. Face aceasta dezvaluire socanta un apropiat, solist al Operei Romane.

Acesta s-a intalnit cu artista chiar cu doua zile inainte ca femeia sa-si puna capat zilelor. Isi aminteste ca ii programase chiar o vizita la medic, pentru a vedea daca mai exista sanse de recuperare.

Pompei Harasteanu - prim-solistul Operei Romane este cel in fata caruia Roxana Briban s-a destanuit cu cateva zile inainte de a se sinucide.

Era foarte afectata de faptul ca isi pierduse vocea. Si chiar i-a marturisit amicului ei cu ochii numai lacrimi ca din acest motiv impresarii i-au anulat contractele.

In afara de aceste confesiuni, Roxana Briban nu a mai vorbit despre depresia crunta in care intrase. Se pare ca nici chiar sotul ei nu stia ce i se intampla, din moment ce el da vina doar pe neintelegerile dintre soprana si directorul Operei.

Dincolo de gestul ei socant, colegii si specialistii si-o amintesc pe Roxana Briban ca pe o adevarata valoare a genului.

Astazi, trupul neinsufletit al sopranie a fost depus in capela cimitirului Herastrau, pentru cel din urma omagiu.

Ancheta a scos la iveala si faptul ca solista si-a anuntat moartea pe un site de socializare, acolo unde a pus o poza cu o mana insangerata. Este vorba despre o scena din opera Madame Buterfly - opera in finalul careia personajul principal isi ia zilele.

Sotul Roxanei Briban: Se simtea abandonata. Nu a mai fost chemata sa cante
5 asemanari uluitoare intre moartea Roxanei Briban si a cea a Madalinei
FULLSCREEN
Declaratie socanta: Roxana Briban s-a sinucis pentru ca isi pierduse vocea
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO