De la bal, la spital. Asa au ajuns doua mirese, un mire si 142 dintre invitatii care au jucat la nuntile lor. Cu totii sunt in stare grava, dupa ce au petrecut in acelasi local, dar la trei petreceri diferite.
Alertati de medicii din Constanta, inspectorii sanitar-veterinari au facut o vizita in restaurantul cu pricina si au luat probe.
Am mancat creier de porc, ciuperci. Sotia mea s-a simtit rau, cu voma, frisoane. Cand am ajuns la spital mai erau alte 30 de persoane acolo
Viorel Balasa, nuntas
Toate bucatele au fost pregatite in bucataria restaurantului, cu exceptia torturilor, care au fost aduse de miri. Oamenii au mancat branzeturi, legume, carne de porc si de pui - toate proaspete, sustine patronul localului.
Exista posibilitatea sa fie de la unul dintre angajati
George Tararache, patronul restaurantului
Si totusi doua mirese si un mire au inceput sa se simta rau inca de luni seara, iar pana la urma 42 de nuntasi au fost internati la Constanta. Altii sunt in spitale din Bucuresti, Braila si Calarasi. Medicii au cerut de urgenta o ancheta si au trimis probe la un laborator.
Pana acum, niciunul dintre miri nu s-a hotarat daca sa ceara sau nu daune. Daca ancheta celor de la Autoritatea de Sanatate Publica il gaseste vinovat pe patron, restaurantul acestuia ar putea fi inchis.
Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Sursa: Pro TV
Etichete:
constanta,
alimente,
toxiinfectie,
restaurant,
patron,
nunti,
mireasa,
mire,
Dată publicare:
28-10-2008 00:00
Articol recomandat de sport.ro