Un detinut cere sa fie eliberat dupa ce a comis un triplu asasinat


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 18:35
Data publicarii: Miercuri 10 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Constanta

Condamnat la 25 de ani de inchisoare, albanezul Shyti Blenis sustine acum ca el doar a asistat la crime si nu a participat.Magistratii Curtii de Apel din Constanta judeca cererea lui Shyti Blenis. Barbatul a fost initial condamnat la inchisoare pe viata, apoi sentinta s-a schimbat la 25 de ani de detentie.

Albanezul Blenis sustine ca a a fost prezent, in septembrie 2004, in momentul in care au fost omorati doi soti, dar ca el doar a privit scenele de cosmar. La fel spune ca s-a intamplat si atunci cand fetita de sapte ani a familiei a fost strangulata intr-o masina si apoi ingropata de vie intr-o liziera din localitatea Valul lui Traian.

Procurorii sustin insa contrariul si, pe baza probelor adunate, spun ca albanezul a participat la crima alaturi de nepotul familiei ucise. Ciudat este ca acum barbatul condamnat sustine ca toata ancheta a fost facuta defectuos si ca toate probele din dosar n-ar fi fost prelevate legal.

Shyti Blenis a mai fost eliberat in timpul procesului din arest, pentru ca Instanta a considerat ca nu este pericol public si a fost retinut apoi pe Aeroportul Henri Conda chiar cand incerca sa fuga din tara.

Un detinut de origine romana a murit intr-o inchisoare din Peru
Crima oribila in Neamt: un barbat si-a ucis mama in bataie
O femeie din Belgia si-a ucis cu sange rece toti cei cinci copii!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33