Abuzata iar apoi ucisa pentru un pumn de bani si bijuterii

Ultima actualizare: 03-11-2012 05:34

Aceasta soarta a avut-o o batrana din judetul Constanta. Principalul suspect este un tanar de 21 de ani chiar din satul ei care a ravnit la mica avere si nu s-a sfiit sa ia o viata ca sa puna mana pe ea.

Crima s-a petrecut in localitatea Crucea, putin dupa miezul noptii. Suspectul locuia la patru case distanta de batrana de 78 de ani si avea nevoie de bani, dupa cum le-a declarat procurorilor. Stiind ca femeia sta singura, a intrat pe geam si s-a napustit asupra ei.

Mai intai a fortat-o sa intretina relatii intime cu el, dupa care, exasperat de tipetele batranei, a pus mana pe o bucata de lemn si a lovit-o pana cand a lasat-o fara suflare.

I-a smuls cerceii din urechi, i-a luat toti banii din portofel - 30 de lei si s-a refugiat la unul dintre verii saii, caruia i-a marturisit ce a facut. Politistii l-au saltat de acasa cateva ore mai tarziu si l-au arestat preventiv.

Acuzatiile care i se aduc sunt extrem de grave: viol, talharie, omor calificat. Daca va fi gasit vinovat, barbatul poate sta si 25 de ani in puscarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO