Cumplit! Trei surori au murit intoxicate cu monoxid de carbon!

Ultima actualizare: 28-10-2012 18:27

Fara mama, plecata sa-mprumute niste bani, si fara tata, dus la munca, trei surori din Buhusi au ars de vii in apartamentul familiei bine incuiat.

 

Nu ar fi fost pentru prima data cand fetitele de 1, 3 si 5 ani ar fi ajuns in mare pericol, dar vecinii sustin ca pana acum au reusit sa le salveze. Pe numele parintilor s-a deschis un dosar pentru neglijenta.

Chemati de locatarii care au simtit fumul, pompierii au spart usa, iar medicii au inceput resuscitarea copilelor. Din pacate, surorile n-au putut fi salvate.

Au sfarsit cumplit si au trait cumplit, le plang vecinii. Doar tatal lor lucra, iar mama era mai tot timpul plecata. Si in februarie, cand cele mici erau tot singure, garsoniera s-a aprins, dar atunci cei de pe palier le-au putut veni in ajutor.

Acum, vecinii au simtit mirosul de fum si au incercat sa le salveze pe copile. N-au putut sa intre insa decat prea tarziu in garsoniera in care erau inchise ca intr-o cusca a mortii.

Mama fetitelor le-a lasat nesupravegheate o ora, timp in care, sustine ea, s-ar fi dus sa imprumute niste bani de la o cunostinta. Nu s-a gandit nicio clipa ca in urma ei se poate intampla o tragedie. Se pare ca focul a izbucnit dupa ce dintr-o soba improvizata a sarit jar, care a aprins totul in jur.

Femeia de 25 de ani risca sa fie acuzata acum de ucidere din culpa. Vecinii sustin ca tanara isi neglija permanent copiii si ca n-a renuntat sa ii lase singuri in casa nici dupa ce de curand garsoniera s-a mai aprins o data cu fetitele inauntru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO