Incendiu devastator in statiunea Moeciu! Trei pensiuni, complet distruse

Ultima actualizare: 15-07-2012 23:12

UPDATE: Foarte mult scrum, un perete, doi si pijamalele in care au apucat sa fuga proprietarii. Este tot ce-a mai ramas in urma unui incendiu devastator care a cuprins luni in zori trei pensiuni de la Moeciu.

Patru ore au trudit pompierii pana sa anunte misiune indeplinita. A fost o lupta pierduta din start, pentru ca in zona nu sunt deloc hidranti.

Noroc ca in pensiunile care au luat foc nu erau turisti. In schimb, cei cazati la vilele din jur au simtit pericolul pe pielea lor. Cand au izbucnit flacarile, doar proprietarii erau in cladiri. Martorii spun ca focul a pornit la una dintre constructii, dar s-a extins rapid la celelalte doua, ajutat de vantul puternic.

Doua dintre pensiuni erau din lemn, asa se explica de ce flacarile le-au mistuit atat de usor. A treia a ars pe jumatate. Oricum, niciunul dintre proprietari n-are cum sa-si recupereze paguba.

Deocamdata nu se stie de la ce a pornit incendiul, insa anchetatorii vor continua cercetarile. Proprietarii presupun insa ca ar fi fost vorba despre un scurtcircuit.

Cele trei pensiuni erau o afacere de familie - mama si cei doi fii ai ei le-au ridicat. Toata investitia lor este pierduta, dintr-un motiv revoltator. In tot Moeciul nu exista un singur hidrant, desi zona este plina de pensiuni, hoteluri si case de vacanta construite din lemn.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO