Sfarsit tragic: de la biserica, direct sub rotile unei masini!

Ultima actualizare: 16-03-2012 18:03

O imprudenta copilareasca a pus capat vietii unui barbat de 61 de ani, din Timis. Omul iesise din biserica, de la slujba si a urcat pe mopedul sau cu gand sa ajunga cat mai repede acasa.

N-a mai privit insa in jur si a taiat calea unei masini care l-a izbit in plin. Socul l-a aruncat prin aer la o distanta de cativa metri si la caderea pe asfalt, a murit pe loc.

Vecinii au numai vorbe de lauda despre el; omul era mereu cumpatat si nu facea un pas fara sa chibzuiasca bine. Umbla cu mopedul de nevoie, din cauza unor probleme de sanatate si viteza pe doua roti nu era dintre lucrurile care sa-i placa.

Soferul masinii care l-a lovit, un tinar de 20 de ani, are permis de anul trecut. Nu bause alcool, a indicat aparatul politistilor, dar va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Aceeasi acuzatie a primit-o si un vatman care a lovit cu tramvaiul un barbat, pe Soseaua Giurgiului in Capitala. Se pare ca pietonul a traversat in fuga si a tasnit in fata tramvaiului, dintre masini. Dupa ce l-a izbit tramvaiul, a murit pe loc.

Barbatul nu avea acte la el, iar politistii care incearca sa-i afle identitatea spera totusi ca vreo ruda va veni zilele acestea sa-l recunoasca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO