Nati Meir ramane in arest, desi i-a "turnat" pe Voicu si Florescu!

Ultima actualizare: 13-06-2012 07:52

UPDATE - Tribunalul Bucuresti a decis sambata ca Nati Mier sa ramana in arest, admitand propunerea de prelungire cu 30 de zile a arestarii sale preventive. El este acuzat de inselaciune, detinere si punere in circulatie de valori falsificate.

 

Fostul candidat la presedintie, retinut intr-un dosar cu bani falsi, a facut intre timp o vizita la DNA. Dar nu in ipostaza de acuzat, ci de acuzator.

Printre cei pe care Nati Meir i-a "parat" procurorilor se numara senatorul PSD, Catalin Voicu, pus deja sub urmarire penala intr-un dosar de trafic de influenta si fiul adjunctului DGIPI, Bujor Florescu.

Potrivit unor surse neoficiale, Nati Meir l-ar acuza pe Catalin Voicu de trafic de influenta. In concret, acesta i-ar fi promis lui Meir ca il ajuta sa scape de arestul preventiv contra unei sume de bani. Senatorul PSD, care este deja implicat intr-un dosar aflat pe masa procurorilor DNA, neaga cu vehementa acuzatiile.

In paralel, Nati Meir il acuza pe fiul chestorului Bujor Florescu ca ar fi pretins bani de la patronul unui cazino, pentru a face in asa fel incat politistii sa nu ajunga pana acolo. Procurorii analizeaza toate aceste acuzatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO