Sarbatoare neagra! Noua bucuresteni s-au sinucis in ziua de Craciun

Dată publicare: 25-12-2008 00:00
Dată actualizare: 10-06-2012 21:00


Printre cazurile de sinucidere este si cel al unui baiat de 23 de ani, care a fost gasit fara viata langa un bloc din sectorul 2.


Desi politistii sunt convinsi ca tanarul s-a aruncat de la etaj, parintii nu pot accepta varianta si cred ca fiul le-a fost omorat.

Cei care locuiesc in blocul din zona Lacul Tei spun ca l-au vazut pe tanarul de 23 de ani venind, miercuri seara, pe la 18:00, la amicul lui pentru care lucra ca sofer. Joi dimineata, povestesc anchetatorii, baiatul si-a sunat parintii si le-a spus ca vrea sa omoare. Rudele lui sustin insa ca le-a anuntat doar ca s-a certat cu prietenul sau.

Desi cercetarile facute de politisti indica faptul ca ar fi vorba de o sinucidere, parintii exclud aceasta varianta. Spun ca, dimpotriva, cadavrul a fost mutat acolo, deoarece este la o distanta destul de mare de bloc. Baiatul s-a aruncat de la geamul de la etajul 6, dar pe scara blocului, si asa se explica pozitia cadravrului, spun politistii.

Cel pentru care tanarul lucra nu a fost gasit la fata locului. Investigatorii urmeaza sa-l audieze atat pe el, cat si pe tanara care locuia in acelasi apartament.


VIDEO PROTVPLUS.RO