S-a imbracat in calugar ca sa nu-l prinda Politia cu un peste de 90 de kg


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 22:52
Data publicarii: Marti 30 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale
morun calugar

Pe timp de criza, pestele poate fi considerat o adevarata delicatesa. Cu atat mai mult cand este vorba de un adevarat monstru al adancurilor: un morun care cantareste 90 de kg.

Politistii de frontiera ialomiteni au reusit sa prinda un barbat care transporta in masina un morun de 90 kg. Bineinteles, el nu avea acte legale de transport si nici nu a putut justifica provenienta acestuia cu documente prevazute de legislatia in vigoare.

Pestele era deja eviscerat, iar soferul era ... imbracat in haine de calugar. El a crezut ca sub aceasta deghizare va avea mai mult "succes" in operatiunea de transport a morunului. Politistii nu s-au intimidat insa la vederea "cuviosului" si au oprit autoturismul condus de el, intr-un "filtru" organizat de Politia de Frontiera Harsova - I.J.P.F. Ialomita.

Cel in cauza a declarat ca a cumparat pestele din Tulcea si urma sa il transporte la Bucuresti.

In conformitate cu prevederile legale, morunul, in valoare de peste 4.000 lei, a fost predat unei societati comerciale de profil.

De asemenea, barbatului i-au fost intocmite actele premergatoare de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor si subproduselor de sturion fara documente sau marcaje justificative legale.

Au stat ore intregi la rand ca sa aiba si ei ce pune pe masa de Paste!
Vanzarile la peste au crescut cu 50% in duminica dezlegarii
Sarbatoare in Postul Mare: Buna-Vestire cu gratare si peste
FULLSCREEN
S-a imbracat in calugar ca sa nu-l prinda Politia cu un peste de 90 de kg
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO