Accidentele rutiere, o trauma pe viata pentru supravietuitori

21-11-2008 00:00


A dat ochii cu moartea de doua ori intr-o singura luna si a scapat cu viata. Alaturi de el, alti 40 de oameni au realizat cat de usor poti sa treci dintr-o lume in alta, in urma unui accident de circulatie.


Va prezentam cazul unui tanar sofer de autobuz din Arges, care isi face atat de bine meseria, incat a evitat la mustata adevarate tragedii. Desi este constient ca raul il pandeste pe sosea in fiecare minut, Bogdan Dumitru spera ca ruta lui sa fie mereu una ocolitoare.

Bogdan este un sofer bun, dar cam ghinionist. Prima oara a patit-o pe 17 octombrie. Ii preluase pe muncitorii de la Dacia si se pregatea sa ii duca in siguranta acasa. Si totusi, s-a trezit in fata cu un autotren care intrase pe contrasens. Bogdan a avut instinct bun, dar pasagerii tot au incremenit.

21 de oameni, cu tot cu Bogdan, au fost raniti. Nicio viata nu a stat insa sub semnul intrebarii.

Dupa o saptamana, barbatul s-a intors la serviciu. Ce-i drept, cu inima stransa, dar increzator. Nu a avut liniste prea mult timp. Pe 6 noiembrie, avea sa treaca printr-o noua incercare. Era din nou in cursa. Un barbat de 31 de ani gonea nebuneste pe sosea si s-a infipt cu masina direct in autobuzul condus de Bogdan.

Soferul inconstient a murit atunci pe loc. Din autobuz nimeni nu a fost ranit.

Bogdan ramane optimist. Chiar daca pasagerii in masina il vad ca pe un erou, el ramane modest. Acum abia asteapta sa se intoarca la munca.

Vezi aici cazul unui barbat care a ramas paralizat pe viata, fara ambii rinichi si fara iubita sa, dupa ce a mers cu bicicleta noaptea, pe strazile din Romania.

Neatentia ucide. Teribilismul ucide. Indiferenta ucide.

VIDEO PROTVPLUS.RO